GARBARA
Ambrogio Grotto, prezývaný Garbary, narodený v roku 1926, pestoval a vyrábal prosecco Cartizze vo svojom malom sídle v S. Stefano di Valdobbiadene. Viac ako pol storočia strávil medzi strmými radmi a staral sa o každý jednotlivý vinič ručne a s každým malým detailom. Veril, že veľkolepé víno sa rodí predovšetkým na vinici.
Najpredávanejšie

Vino Frizzante, Colfondo 0,75 l Odrody: 100% glera Obsah kyselín: 5 g/l Zvyškový cukor: 0 g/l Alkohol: 10,5% Vzhľad: Svetlá slamená...

Prosecco Spumante, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, Millesimato 0,75 l Odrody: 100% glera Obsah kyselín: 5 g/l Zvyškový cukor: 4 g/l ...

Vino Spumante 0,75 l Odrody: Glera, Pinot Nero, Chardonnay Obsah kyselín: 5,8 g/l Zvyškový cukor: 3 g/l Alkohol: 12% Vzhľad: Svetlá...